Senaste Nytt

Tennisskola HT 2019

Höstterminen 2019 kommer att starta den 26/8.
Eventuella ändringar kommer att göras under första träningsveckan.
Under tiden kör vidare på samma tider och grupper som vi hade vårterminen 2019.

Har ni några funderingar så är det bara till att höra av sig till Toni på 0737-141490 (Toni är bortrest 22/7-30/7).

Sommarträning

Vårterminen 2019 inomhus är nu avslutad och sommaren närmar sig med stora steg. Utomhusbanorna är klara och redo att användas, vilket innebär att det snart är dax påbörja sommarträningen. Nedan finns en bilaga angående anmälan till utomhusträningen. Just nu pågår Stanstad cup outdoor för fullt och den kommer avslutas 1 Juni på våra utomhusbanor som ligger bakom hallen. Matcherna startar från 16.30 på vardagar samt 10.30 på helgen. Kom gärna ner på en kopp kaffe och ett gott snack. Har ni några frågor angående sommarträningen eller vad som, så slå gärna en pling till Toni på 0737-141490.

God Fortsättning

Hoppas ni alla haft en bra ledighet över jul och nyår och är laddade för en ny termin.

Tennisskolan, VT19, startar den 7:e januari.
Träningstiderna kommer inte att ändras, däremot måste vissa grupper gå vidare från mini-tennis till mellan-tennis och andra från mellan-tennis till junior-tennis. Detta är viktigt för elevernas utveckling. Har ni funderingar, hör av er till Toni på 0737-141490.

Kallelse till Årsmöte 2018

Medlemmar i Staffanstorps Tennisklubb kallas till årsmöte Tisdag 27e Mars 20.00.

Datum: 27e Mars.
Tid: 20.00
Plats: Inomhushallen Bana 1 (Hagalidvägen 6)

Passa på och gör din röst hörd samt få mer insyn i klubbens verksamhet tillsammans med framtidsvisionerna.
Handlingarna inför mötet kommer vara tillgängliga på vår hemsida en vecka innan mötet.